PODZIĘKOWANIE

Fundacja „NIEPOKONANI” pragnie serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom, współorganizatorom i sympatykom, wolontariuszom oraz darczyńcom  za pomoc i wsparcie oraz za udział i owocną współpracę w organizacji i realizacji imprezy – Charytatywnego recitalu Artura Chamskiego, w dniu 21 grudnia 2014r w Bielanach Wrocławskich.

Serdecznie dziękujemy za pomoc i zaangażowanie oraz zrozumienie dla idei naszego przedsięwzięcia. Wszystkim Darczyńcom dziękujemy za przekazane dary rzeczowe. Dzięki Państwa bezinteresownej pomocy, udziałowi i hojności, w wyniku zbiórki pieniężnej ( w ramach licytacji i kiermaszu ) udało nam się pozyskać 6100 zł.  Środki te zostały zgromadzone na koncie Fundacji i zostaną przeznaczone na realizację projektu utworzenia Ośrodka edukacyjno – rehabilitacyjnego dla dzieci , młodzieży i „młodych dorosłych”.

Dziękujemy Darczyńcom – firmom:

- Gramy Wrocław

- Lasom Państwowym – Nadleśnictwu Miękinia

- Drukarni Osiedlowej z Wrocławia

- Auchan Wrocław

- Delikatesom Alma Wrocław Bielany

- EuroFirany P.H. Bielany

- Art. Motyw

- Produkcji Ozdób Choinkowych s.c. I.Z. GRZEŚKOWIAK

- Spółdzielni Socjalnej „Szklany Świat Bombki „

- Przedsiębiorstwu Produkcyjno Handlowemu VITBIS sp. z o.o.

Dziękujemy Darczyńcom – Gwiazdom estrady:

- Maryli Rodowicz,

-  Zespołowi T-Love,

- Zespołowi Budka Suflera,

- Ani Wyszkoni,

-  Ewie Farnie,

- Ewelinie Lisowskiej,

-  Piotrowi Rubikowi,

- Aktorom Teatru Capitol,

- Aktorom serialu „Pierwsza Miłość”,

- zespołowi 13 w samo południe,

- zespołowi All sounds allowed

Dziękujemy wszystkim innym Darczyńcom – osobom prywatnym.

Z wyrazami szacunku,

Zarząd Fundacji „NIEPOKONANI”